2011. szeptember 24., szombat

AKG K370 FELSŐ KATEGÓRIÁS FÜLHALLGATÓ - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


AKG K370 FELSŐ KATEGÓRIÁS FÜLHALLGATÓ
(Egyben mikrofonos flvevőgombos headset)
(Iphone, blackberry.. headset)
High-End zárt kialakítású In-Ear füllhallgató. Minőségi zenehallgatás már apró méretben is! Magas érzékenység, széles dinamikatartomány és nagy hangnyomás, mindez hihetetlenül könnyű kivitelben!
"A kábelei nélkül mindössze 4 grammot nyomó apróság a hagyományos fülbedugós fülesek közül az AKG csúcsmodellje, hiszen a K390-es már aktív zajszűréssel is rendelkezik, tehát egy kicsit más kategória. A fülbedugós azonban nem a fülkagyló alsó mélyedését jelenti, hanem bizony magába a külső hallójáratba kell benyomni, amit megkönnyíthet a tartozékként kapott hordtáskából, a repülős adapter, és a 3, 5-2, 5 mm-es jack átalakító kábel mellől előhalászott plusz két pár gumitappancs is, hiszen mindenki a saját anatómiájának megfelelő méretet teheti rá a hangsugárzók külső-elülső részére. "
"A bal csatorna kábelén apró téglatest található, melyen egy telefon mintájú gomb, és pici nyílások vannak, mögöttük egy mikrofonnal. Igen, nem csak fülhallgatót, hanem valójában egy iPhone/Black Berry headsetet kapunk a pénzünkért a K370-es személyében. A 99, 99%-osan oxigénmentes vezeték végén látható aranyozott, 3, 5 mm-es jackdugó ezért nem a hagyományos sztereó formát mutatja, hanem van rajta egy plusz érintkező gyűrű is. "
"Passzív szigetelésének köszönhetően a külvilág zajai teljesen kívül maradnak, ezt vegyük figyelembe utcai használat esetén, megelőzendő a baleseteket. "
"Hangszerei elevenek, magasai csillogón tiszták, és csak ésszerűtlenül nagy hangerőn húznak határozottan felfelé, de ez már az a tartomány, ahol hallószervünk épségét tesszük kockára. Elvetemült decibelfüggőknek jó hír, hogy torzítást még ekkor sem tapasztaltam. Mélyeire visszakanyarodva azt azért el kell mondanom, hogy mint minden hasonló elven működő fülesnél, itt is sokat számít, hogy mennyire szorítjuk be a fülünkbe, hiszen minél elszántabban nyomjuk be, annál izmosabb basszusra számíthatunk. Énekhangjai szépek, levegősek, a dalszöveg tökéletesen érthető, sőt még a légvételek is kihallhatók. "Bemutató darab volt.
Kialakítás: zárt kialakítás
Frekvenciaátvitel: 12Hz-24 Khz
Hangnyomás: 123 dB
Impedancia: 32 Ohm
Súly: 4g
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS!



Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 14:28
. AKG K370 FELSŐ KATEGÓRIÁS FÜLHALLGATÓ - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Fontos