2011. november 30., szerda

Xbox 360 Infinite Undiscovery - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

– XBOX 360 – Infinite Undiscovery –
ÚJ állapotú gyári bontott játék
PAL – angol nyelvű
_____________________________________________________________
Kiskönyvvel!
Lemezek állapota: 5/5
(Állapotértelmezést lásd a lap alján! )
_____________________________________________________________
A japán szerepjátékok (JRPG) stílusának kedvelői új gyöngyszemet kapnak a Square-Enix-től, és a híres szerepjátékkészítő csapattól, a Tri-Ace-től. Az Infinite Undiscovery főhőse Capell, egy furulyaművész, aki szinte teljesen pontos hasonmása Sigmund-nak, aki az ellenállás vezetője. Egy olyan világban járunk, ahol a Lánc Rendje, ez a gonosz, elnyomó hatalom a világhoz láncolta a Holdat. Amióta ez megtörtént, romlás ütötte fel a fejét a világban, szörnyek jelentek meg szerte mindenütt, és ártatlan emberek tömegei halnak meg.
Sokan úgy érzik, a Lánc Rendje elhozza a világvégét, az ellenállás pedig azért alakult, hogy elpusztítsa a láncokat, és felszabadítsa a világot. Capell ezzel kezdetben nemigen törődik, hisz nem az a hős típus. Mivel hasonlít Sigmund-ra, bebörtönzik, de még elfogói is megkérdőjelezik személyiségét. Ő nem is akar belefolyni a dúló harcba, ám úgy tűnik, a sors mást szánt neki. Egyik éjjel Aya, az ellenállás egyik tagja beoson Capell börtönébe, és kiszabadítja, mert ő is azt hiszi, hogy a fiú Sigmund. Capell így kiszabadul, és az ellenálláshoz csapódik, így kezdődik az életre szóló kalandja.
Az Infinite Undiscovery egyik újítása, hogy a harc nem körökre osztott, hanem teljes egészében valós idejű. Az ellenfeleket gyors de gyenge, illetve erős de lassú támadással lehet leteríteni, kombinációk létrehozása is lehetséges. Capell természetesen nem egyedül kalandozik, mindig vannak körülötte más karakterek, amelyek a gép által irányítottan harcolnak. Egy csapatban összesen négy karakter lehet, de a játék bizonyos pontjain több csapat, így összesen akár 12 karakter is részt vehet a harcban, más és más útvonalakon. Érdekesség még a menürendszer.
A karakterek statisztikáinak, a felszerelés menedzselésének menüinek behívásakor ugyanis az akció nem áll meg, ha van ellenfél a közelben, az ugyanúgy megtámad. Így csak olyankor érdemes megállni, és a menükben vájkálni, amikor nyugodt a környék. Az Infinite Undiscovery a JRPG-k minden pozitív tulajdonságát hordozó nagyszerű kaland, érdekes karakterekkel, szép látványvilággal, hosszú történettel.
_____________________________________________________________
Személyes átvétel Debrecenben lehetséges, az ország többi részébe ajánlottan postázok.
A játékok buborékos borítékban kerülnek postázásra, minden esetben próbálok az átutalás vagy az azt követő napon postázni.
Ajánlott küldemény alapdíja 420 Ft, több játék vásárlása esetén ez súlytól függően változhat.
Ha bármilyen XBOX 360-as játék érdekel akár újonnan, akár használtan kérdezz nyugodtan!
Ha időd engedi nézd meg a többi eladó XBOX 360 játékomat is hátha találsz magadnak másik kedvedre valót!
- maple79 -
_____________________________________________________________
LEMEZ Állapot értelmező:
FONTOS, HOGY MINDEN LEMEZ, LEGYEN AKÁRMILYEN ÁLLAPOTBAN TESZTELT ÉS FUT RENDESEN, UTÓLAGOS REKLAMÁCIÓT AZ ÁLLAPOTTAL KAPCSOLATBAN NEM FOGADOK EL, MIVEL A LEíRÁSBAN MINDEN LEMEZ ÁLLAPOTÁRA KITERJEDŐ RÉSZLETES ÉRTÉKELÉST TESZEK KÖZZÉ!
5/5 - Kitűnő állapotú lemez, olyan mintha most bontottad volna ki a gyári csomagolásból.
4/5 - A lemezen pár szabad szemmel alig észrevehető apró hajszálkarc található.
3/5 - A lemezen szabad szemmel jól látható hajszálkarcok vannak.
2/5 - A lemezen szabad szemmel jól látható hajszálkarcok száma jelentősen több, mint a 3-as állapotúnál.
1/5 - A lemezen csukott szemmel is látható nagy számú hajszál karc található.



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 20:09
. Xbox 360 Infinite Undiscovery - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Fontos